Blog Image

Pop-Up's kennelblogg

Välkommen till Pop-Up's kennelblogg

Här kommer jag att skriva lite om det som händer hos oss och våra pudlar.

Valparna växer så det knakar

Parning och valpar Posted on Sat, June 20, 2015 12:43:38

20 juni. Både Nora och Erika är perfekta mammor. Tar hand om sina valpar på bästa sätt. Nu har ögonen öppnats på Erikas, Noras blir två veckor på tisdag och då får vi se om de också följer “normalmönstret” och vill se sig om i världen…

Valparna är nu 16 & 11 dagar gamla



Midsommar 2015

Övrigt Posted on Sat, June 20, 2015 12:31:23

Midsommarafton brukar vi brukar fira tillsammans med våra barn, deras respektive och deras familj. I år var vi hemma hos dottern Helena i Kolsva. Vi träffades vid lunch och åt sill och färsk potatis, knäckebröd och goda ostar!!

Efter maten var det dags att klä midsommarstången. Blommor hade vi plockat kvällen innan så det var bara att sätta igång när Erik hade sågat ner tillräckligt många småbjörkar.

Flickorna band kransar och blev så midsommarfina. Det enda som fattades var sol och värme.

När stången var klädd blev det tipspromenad. Anders hade fixat frågorna som var en blandning av sport, historia, geografi och lite annat smått och gott. Tur att vi hade alternativ att gissa på ibland smiley

I år hade jag turen att gissa mest rätt och avgick med segern med 11 rätt av 12.

Eftersom hundarna inte kunde vara med åkte Thord och jag hem för att rasta och mata dem. Gick en sväng så att alla fick springa av sig ordentligt.

Kvällen avslutades med grillning och brännboll på områdets lekplats. Då kändes det att åren gått….var inte helt lätt att halka omkring på gräset för att ta lyra och springa snabbt, men roligt hade vi smiley

När vi gick hem vid midnatt kände vi oss nöjda med dagen om än lite stela i benen, men det får man ta….



Vi har firat bröllopsdag

Övrigt Posted on Sat, June 20, 2015 12:10:56

Den 12 juni firade jag och Thord 39-årig bröllopsdag. Man kan verkligen fråga sig vart tiden tar vägen? Det känns inte som det var såååå länge sedan.

Vi åkte tillsammans med tre av våra barnbarn till Kungsudden i Kungsör och åt lunch. Det var både trevligt och gott.

Efter maten gick vi till drottning Kristinas ridlabyrint en bit från Kungsudden. Där red hon i mitten på 1600 talet sägs det. Barnen klättrade ner i en fångstgrop och vi tittade på den fantastiska utsikten över Mälaren.

Efteråt blev det kaffe och glass i Köping och grillning på kvällen. En riktigt trevlig bröllopsdag smiley