I går hade vi besök av ett trevligt par som blev förtjusta i den bruna hanen. De är hundmänniskor och har mycket erfarenhet av olika raser. Bosse, som blev namnet flyttar samma dag som sin svarta kullbror, Svante. Härligt att bröderna har varandra att leka med tills det är dags <3.

Teslas tikvalpar är 5,5 veckor gamla. Det börjar bli full fart på dom också. Det är tyvärr lite för stor storleksskillnad så dom får vara växelvis ute i valphagen.

På söndag är det utställning i Gimo, Uppland. Jag har inte anmält någon hund men fick information att Viggo har fyra avkommor anmälda och får då en avelsgrupp. Självklart vill vi att han ska få chansen att visa upp sig tillsammans med fyra döttrar från fyra olika kombinationer. Åsa, Helen, kommer med Iris och Thilde, en såld hund från Åsa kommer också och en Viggodotter från Finland. Det ska bli så roligt att se alla dessa fina tikar tillsammans med sin pappa <3 <3