28/4 Jag, Åsa och Helene har varit på utställning i Västerås. Viggo hade en avelsgrupp, alltså 4 avkommor som var anmälda och då fick han också vara med på själva utställningen. Det var 30 mellanpudlar anmälda och Viggo slutade som bästa hane och BIM. Hans fyra döttrar från fyra olika kombinationer var alla anmälda i öppenklass. Det var 12 anmälda i den klassen och 10 som deltog. Domaren, Jeanette Lemmeke gillade Viggos avkommor och Åsas Iris vann klassen med Helenes Thilde på andra plats, de två andra döttrarna slutade som fyra och femma alla med CK !!!! Avelsklassen fick Hederspris och världens finaste kritik <3. Det som blev lite smolk i glädjebägaren var att arrangören valt att inte ha med tävlan om dagens bästa avelsgrupp i finaltävlingarna. Det är inte så lätt att få ihop en avelsklass och det hade varit roligt att få visa upp Viggo och hans fina avkommor för fler.