Midsommarafton brukar vi brukar fira tillsammans med våra barn, deras respektive och deras familj. I år var vi hemma hos dottern Helena i Kolsva. Vi träffades vid lunch och åt sill och färsk potatis, knäckebröd och goda ostar!!

Efter maten var det dags att klä midsommarstången. Blommor hade vi plockat kvällen innan så det var bara att sätta igång när Erik hade sågat ner tillräckligt många småbjörkar.

Flickorna band kransar och blev så midsommarfina. Det enda som fattades var sol och värme.

När stången var klädd blev det tipspromenad. Anders hade fixat frågorna som var en blandning av sport, historia, geografi och lite annat smått och gott. Tur att vi hade alternativ att gissa på ibland smiley

I år hade jag turen att gissa mest rätt och avgick med segern med 11 rätt av 12.

Eftersom hundarna inte kunde vara med åkte Thord och jag hem för att rasta och mata dem. Gick en sväng så att alla fick springa av sig ordentligt.

Kvällen avslutades med grillning och brännboll på områdets lekplats. Då kändes det att åren gått….var inte helt lätt att halka omkring på gräset för att ta lyra och springa snabbt, men roligt hade vi smiley

När vi gick hem vid midnatt kände vi oss nöjda med dagen om än lite stela i benen, men det får man ta….