Gretas valpar har redan blivit 8 veckor gamla. Otroligt vad tiden går snabbt!! Det är en underbar kull, glada och okomplicerade. Äter duktigt, leker både ute och på köksgolvet tillsammans med mina vuxna hundar. Viggo är favoriten 🙂 Hanen ska flytta till Jönköping och den bruna tiken till Nora och den svarta tiken stannar hos Åsa och mig.

Agnes som stannar hos oss
Alla tre, Texas-Alice-Agnes

den 17 mars valpade Doris. Hon var som det värsta proffset trots att det var första gången. Jag slutar aldrig att fascineras av hur naturen fungerar även utan människans inblandning. Doris hon visste precis hur hon skulle göra utan andningskurs och utbildning. Underbart att få vara med och uppleva det. Valparna var bara två till antalet men de var pigga som sjutton och hade tagit tutte innan jag hann kolla vad det var för kön…. det var två tikar och båda är svarta. Det är helt tyst från lådan och Doris går gärna ut tillsammans med de andra hundarna men har sedan jätte bråttom tillbaka upp i sovrummet och sina valpar. De ökar snabbt i vikt och ser riktigt blanka och fina ut.

Åsa var här i lördags och fotade lite under tiden jag klippte hundar. Här är valparna 4 dagar gamla

Nu försöker vi leva så normalt som möjligt utan att träffa en massa människor, vi försöker hålla distans och leva på det vi har i frys och skafferi. Konstigt är det och jag vet inte hur det här ska sluta, tur att vi bor som vi gör och kan vara ute i friska luften med hundarna utan att vara rädda för att smittas. Jag är mest orolig för min gamla mamma, hon fyllde 90 år den 12 mars och vi firade lite stillsamt tillsammans med hennes tre syskon. Hon var nöjd med dagen och det känns gott <3

Mamma Alvi 90 år