Söndagen den 26/1 valpade Greta. Det var några dagar för tidigt men allt gick bra och både Greta och valparna mår bra. Det blev tre stycken den här gången också. Två tikar och en hane. En av tikarna är brun, de andra svarta.

Nu håller vi tummarna för att allt fortsätter så här. Den första levnadsveckan är alltid lite orolig men har valparna klarat den brukar allt gå bra.

En av tikarna, vilken vet jag inte ännu, ska stanna här 🙂 Hanen ska flytta till Jönköping, till en tidigare valpköpare som nyligen mist sin hund. Eftersom de köpt av mig tidigare har de självklart förtur. Jag vet att han kommer att bli högt älskad och kommer att få ett bra liv hos Ulrika med familj <3

Doris och Cappuccina har ännu inte visat några tecken på dräktighet, det är lite för tidigt men vi hoppas och tror på nya valpar i mitten av mars. Chinas valpar blir alla bruna, Doris kan få både svarta och bruna valpar…Spännande är det 😉