27 nov. åkte Greta och jag en tur och retur resa till Norge, närmare bestämt till Lilleström. Hade bestämt träff med den svarta mellanhanen Pedro. Vädret var inte det bästa att köra i och när jag kom in i Norge visade min GPS ut mig på många småvägar och med tanke på att det snöade och redan kommit ca 5 cm blötsnö var det inte särskilt roligt. Nåja, vi kom till slut ut på en lite större väg och var framme 14:20. Pedro var en mycket trevlig bekantskap, glad, pigg och snabb!! Extra uppskattat eftersom jag gärna ville vända hemåt igen. Parningen gick strålande och vi knallade hemåt vid 15:15. Tog vägen via Kongsberg-Charlottenberg och Arvika hem. Det snöade rejält och det var bara att ligga lugnt på sin plats och knalla hemåt i sakta mak. Jag var så pigg och glad över den lyckade parningen så tiden rann snabbt iväg och efter ett litet matstopp i Kristinehamn var vi hemma igen kl 21:15. Nu är det bara att vänta och se om det tagit sig.

Dagen efter skjutsade jag Greta till Eskilstuna för att träffa Åsa. Jag vill inte ha Greta kvar här än eftersom jag inte vill att hon ska dra igång någon av mina tikar. Det är inget ovanligt fenomen att när en tik börjar löpa börjar snart fler. Cappuccina som står näst på tur att paras får gärna vänta en dryg månad innan hon sätter igång. Greta kommer hit den 11 dec och stannar då tills alla hennes valpar har flyttat. Från Eskilstuna bar det av till Stockholm för att hämta hundmat, 40 kg vom, 40 kg nöt och 20 kg lammkött. Nu är hundmatsfrysen full igen och vi klarar oss till vårkanten.

Hämtade Suzanne dagen innan jag for till Norge. Hon mår mycket bättre nu och det är så himla skönt att kunna åka i lugn och ro när jag vet att Suz är hemma och tar hand om alla hundar. Hon älskar att vara kennelflicka här och jag älskar att ha henne här. Lördag den 30 nov. hade Köpings kennelklubb bjudit in till en glöggpromenad i Lundbyskogen. Suzanne med Rocky & Majvor och jag & Ellie åkte dit. Vi började med en uppfriskande tur i skogen och alla hundar skötte sig exemplariskt. Efter ett trevligt stopp hos tomtemor som bjöd på glögg och pepparkakor fortsatte vi ner till klubbstugan där det väntade en rolig tipspromenad och efter det kaffe och skinkmacka i stugan. Det var en härlig eftermiddag. Jag hade turen att vinna 1:pris i tipspromenaden, en kursavgift till valfri kurs i vår!! Toppenbra, då ska Ellie och jag gå vardagslydnad tillsammans.