18 aug. Oj, vad tiden runnit iväg. Nu har alla valpar flyttat och “lugnet” börjar återvända till Lundby Gård. Nåja, nu överdriver jag allt…… det har varit en fantastiskt rolig och intensiv vår och sommar. Mycket aktivitet och mycket härliga minnen att ta fram nu när hösten börjar smyga sig på.
Valparna från de senaste kullarna har också flyttat. Jag måste ha världens bästa valpköpare!!! Alla valparna har fått fantastiska hem, är så tacksam för det.smiley

Märtas pojke, Valle kom tillbaka efter tre veckor i sitt nya hem. Han var nog inte rätt personlighet för den familjen men så hörde Jenny och Tony i Stockholm av sig efter att de mist Diesel, en av hundarna de köpt av mig för många år sedan. Dagen efter telefonsamtalet kom de hit och hälsade på och utan att tveka en sekund åkte de hem med Ville-Valle och hans nya storebror Joker. Det kändes så himla bra och de åkte senare på semester till Danmark och är så glada och tacksamma för sin nya kompis. En jätterolig hund tycker hela familjen smiley
Hejdå Ville-Valle & Joker smiley

Juli och Svantes barn har också fått världens bästa hem. Alvin bor i Kolsva och honom kommer jag att se mycket av. Zelda har flyttat till Västerås och Diana till Uppsala.

Lilla Saga, som är efter Vera och snygg-Harry, har flyttat till Örebro. Hennes brorsa Charlie har flyttat på foder också till Örebro, till Jenny som har Enzo från mig sedan tidigare och även den vita snyggingen Simba. Det känns jättebra även om det blev tomt snabbt.

Thords och min Ålandstur har gett utdelning. Den 10 aug. fick Irma tre svarta mellanpudelvalpar. En hane och två tikar!!! Irma som haft två kullar tidigare med 4 hanar i varje kull hörde vår bön om åtminstone en tik så nu är vi riktigt glada jag och kompanjonen Åsa. Den här kullen ska växa upp hos Åsa i Strängnäs och det känns ganska skönt. En av tikarna ska vi behålla så hon kommer ju hit så småningom.

Annars går livet på som vanligt. Även om valparna har flyttat så är jag ju inte hundlös smiley Har börjat jobba ikapp med mina vuxna som inte riktigt har blivit badade o klippta i den takt de brukar. Har man valpar får det gå före. Tror inte någon av de andra lidit, det är mest jag som blir frustrerad när tiden inte räcker till.

Svante var på utställning i Västerås den 20 juli, fick excellent och CK men blev inte placerad. Lilla (socker)Grynet fick också vara med. Hon hade just fyllt 4 mån. Var yngst av dvärgtik-valparna men showade på utan tvekan och det räckte till att bli BIR och BIS-4 valp!!! Hon är riktigt härlig smiley
Andreas var här och hjälpte morfar en dag men hann med att gosa lite med Grynet också, det gillar hon mest av allt!!
Måste lägga in en bild när Andreas också syns, blir galen över att alla bilder måste vara i bredformat för att passa in i den här mallen smiley men det kan inte hjälpas, den är så gullig
På söndag ska Åsa och jag åka till Märsta på utställning….då ska Doris följa med i sin nya frisyr. Hon rev av sig pälsen på det ena örat och det är inte så snyggt när man är fullpälsad med ett kort öra. Orkade inte vänta på att det skulle växa ut igen så pälsen åkte av. Hon är, enligt mitt tycke, ännu finare i den här frisyren…..får se vad domaren tycker. Fortsättning följer……..