19 feb. Kan berätta att alla tre parade tikar är dräktiga!!! Har för första gången gjort ultraljud för att konstatera det.
Såg ganska tidigt att Solveig var dräktig men Märta höll mig på halster…..när hon gått drygt 4 veckor och jag fortfarande inte med säkerhet kunde se om hon var dräktig eller inte beslutade Åsa och jag att boka tid för ultraljud. Det var en ny och spännande upplevelse. Eftersom jag parat tre tikar och det kommer att innebära lite praktiska prövningar tog jag alla tre med för att få svart på vitt hur det såg ut.

Solveig får en stor kull kunde veterinären se….6st!!!!!
Märta är också dräktig, där såg han tre valpar och även Nora ska få tre små ungar.
Om allt går bra och alla klarar sig blir det full fart här i vår. Det ska verkligen bli jättespännande och riktigt, riktigt roligt!!!!


En av valparna från Solveigs förra kull, våren 2018