26 dec. Då har nästan ett år till gått. Ibland går det inte riktigt som man planerar och det är kanske någon mening med det också. Lilla Vera parades i oktober men gick tyvärr tom. Det var riktigt bra parningar men något var galet och hanen ska ta ett spermaprov för att se om det finns en förklaring där. Vera kommer att paras vid nästa löp istället och det blir förmodligen i mars-april.

Märta ska få sin första kull valpar här hos mig. Hon bor annars hos Åsa i Strängnäs men har varit här så mycket och känner sig hemma här så det ska inte vara några problem. Märta är ju inte en så stor mellanpudel så hanen, en svart italiensk född snygging är lite större men ändå väldigt elegant. Precis som jag gillar smiley
Solveig däremot är en lite större mellantik och ska därför paras med min egna Ingo som lämnat lite mindre valpar. Ja inte några småttingar men lite ädlare i typen och det tror jag kommer passa bra med Solveig. Har ju parat Solveigs mamma Erika med honom och det resulterade bl.a i Greta som jag är vääääldigt förtjust i.

Greta som valp smiley
Nora ska också paras, hon är dvärg men modell större. Hon är mamma till min Doris som jag verkligen gillar. Vet inte vilken hane jag ska välja än, det finns några att välja på.

Nora 1 år.

Det ska bli riktigt roligt att ha valpar igen, nytt år, nya förväntningar smiley