6 juni. Idag har den sista av Solveigs valpar flyttat. Det känns både tråkigt men samtidigt skönt och alla valpar har fått helt fantastiska nya familjer. Det här har varit en väldigt lätt kull att ha, valparna har varit väldigt okomplicerade. De var lite ojämna storleksmässigt men annars väldigt lika till sättet. Att det skulle skilja i storlek var jag väl medveten om, parar man en större hund efter lite större linjer med en lite mindre hund efter små föräldrar blir inte alla mitt emellan utan några större, några mindre och någon i mitten. Det är det som är så spännande med avel, man vet aldrig riktigt hur det ska bli.

Alla får ursäkta att jag fortfarande inte har lärt mig att ta bilder i liggande format eftersom det är det bildformatet den här hemsidan är gjord i. smiley

Poppe, Lukas, Noah, Penny och Milton med sina nya ägare smiley

LYCKA TILL!!!smiley