5 juni. I söndags var Åsa och jag på SKKs utställning i Norrköping. Det var årets hittills varmaste dag med drygt +30 grader!!
Vi träffades på parkeringen och fast klockan inta var mer är 8 var det redan varmt och värre skulle det bli. Vi hittade en plats under en stor gran som gav oss lite skugga fram på eftermiddagen.
Först ut var Doris. Hon vann unghundsklassen av tre och travade på med raska steg och blev dagens bästa dvärgtik och slog även hanen och blev BIR (bäst i rasen) Heja Doris!!

Åsa hade släpat med sig alla sina fyra hundar + en inackordering men det var bara Märta som ställdes ut. Hon är ju kusin till Doris och man tar inte miste på släktskapet smiley Ärtiga Märta visade sig också på sitt allra bästa sätt. Något som dagens domare Bente Bjerkaas från Norge verkligen uppskattade. Hon ville ha hundar med stil, resning och drive. Det bjöd både Doris och Märta på och även Märta vann över både de andra mellanpudeltikarna och hanhunden och slutade också hon som BIR !!!! Det betydde att vi skulle vara med i finaltävlingarna som började kl 15:00. Puh i värmen. Både Märta och Doris visade upp sig på sitt bästa sätt men domaren som dömde sällskapshundarna i gruppfinalen gillade 4 andra hundar bättre. Gjorde ingenting, vi är mer än nöjda med våran dag.

Min goda vän Marita Simring var också där och hade sin fina kamera med och tog några riktigt fina kort

Åsas och min vackra Märta…eller Kemppis Day Of Dream som hon officiellt heter.

Pop-Up´s Yabadabadoo “Doris”, smileysmiley

När vi kom till bilarna visade termometern +33 grader!!!!