12 maj. Idag blir Solveigs valpar 7 veckor!!! Vart har tiden tagit vägen? De är jättemysiga och duktiga. En väldigt jämn kull till sättet, det enda som skiljer dem åt är storleken. En av hanarna är lite större och en är lite mindre, de tre i mitten är väldigt lika.
I början av veckan hjälpte äldsta sonen Magnus mig att sätta upp det nyinköpta partytältet så att valparna kan vara ute på dagarna utan att brännas av solen eller bli blickfång för rovfåglar. Vi har ganska mycket duvhök här och har till och med sett kungsörn. De får kalasa på något annat än mina valpar!!!..

Valparna trivs verkligen i sin sommarhage och har det riktigt mysigt. Det är lätt att bli sittande i hagen och njuta av ett härligt valpgäng.

Om man klickar på bilderna blir de lite större

Juli börjar bli riktigt rund om magen, hon är ständigt hungrig men är lika glad och pigg som vanligt.
En till som är hungrig är Maggie! Hon är också dräktig så återväxten är tryggad vad det gäller valpfronten. Ska bli jätteroligt att under en ganska begränsad tid ha både mellan, dvärg och toyvalpar.

Har lagt ut några små videofilmer av valparna på Youtube. Ni hittar dem här:
PHjkwkyVPyo
OwUYLw2Xfk

Nu ska jag åka till Köpings Kennelklubbs stuga som ligger 500 m härifrån. Vi ska ha städdag och det brukar vara trevligt. Man får hjälpas åt så att klubben orkar fortsätta arrangera sina otroligt uppskattade kurser. Jag går just nu en fortsättningskurs med China och det är både roligt och nyttigt.