29 april. Igår jobbade jag som ringsekreterare på Västeråsutställningen och idag var jag där som utställare. Det är jätteroligt att kunna göra båda delarna. Man lär sig otroligt mycket att att se olika raser och jobbar man för duktiga domare lär man sig dessutom massor.

Idag var det Doris och China eller som de officiellt heter Pop-Up´s Yabadabadoo och Pop-Up´s Cappuccina som fick följa med. Doris är en fröjd att visa, hon ger verkligen järnet varje gång. Det brukar synas och domaren såg det idag också och gjorde henne till bästa tik och BIM!!smiley China skulle bara få följa med som träning. Det här var hennes första utställning efter sin 9 månaders dag den 18 april. Jag har tränat lite med henne här hemma och det har inte gått särskilt bra. China hoppas och studsar mest och att hon ska lyssna på mig tycker hon är ganska oinspirerande. Hon gör väl som hon vill smiley
Jag sammanstrålade med Åsa och hennes man Mattias i Västerås och dom hade med sig våran vackra Märta. Hon blir inte två år förrän i juni och kan inte bli champion förrän efter den dagen. Träna behöver man alltid och Märta är också en fröjd att ha med på utställning. Hon är en liten läckerbit och det tror jag hon vet om smiley

China var först på tur och av 4 juniortikar blev hon etta med CK!! Jag har tränat lite här hemma och då har hon bara hoppat och studsat men nu samlade hon ihop sig lite men var fortfarande sprudlande glad. Domaren skrev i hennes kritik att han tyckte att hon var “full av liv då man tittar på henne”. Hon gjorde tydligen ett ordentligt intryck på domaren för han placerade henne på första plats också i bästa tik klassen!!! Märta som vann unghundsklassen kom på andra plats och fick reserv-certet. Ja, där fick jag…..var helt säker på att China bara skulle tramsa omkring och att det var Märta som skulle leverera.

Jag har inget emot att ha fel när det blir bra smiley