12 april. Idag har jag varit en snabb tur till Göteborg och parat Maggie. Hon är inte särskilt lättläst i sitt beteende när hon löper. Hon blöder inte heller och det komplicerar ju det hela lite till. Var och tog ett nytt progesteronprov den 10 april och det låg på 19 vilket betyder att hon hade ägglossning då. Eftersom jag bara kunde para en gång beslutade jag mig för att vänta en dag extra och åkte alltså idag.

Fick ta Doris och China med som resesällskap eftersom husse inte har lust att locka och pocka och springa runt och leta för att få med hundarna in efter rastningarna. De känner säkert att han inte är särskilt rörlig med sina onda knän och passar på att utnyttja situationen till sin fördel smiley

Parningen gick jättebra och nu börjar en spänd väntan på resultatet. Trooor att Juli är dräktig, hon visar i alla fall tecken på det. Vågar inte riktigt ta ut något i förväg utan väntar någon vecka till innan jag kan säga säkert.

Solveigs valpar växer och frodas. Börjar gå omkring i lådan på stappliga ben och igår när jag kom in i sovrummet hade en av valparna lyckats ta sig ur lådan på egen hand smileyhar lite lägre kant på en sida för att mamman lättare ska kunna gå ur och i lådan i början. Fick sätta dit förhöjningen så nu är valplådan rymningssäker ett tag till.

Håller på att maska av valparna och det går bra även om de inte är särskilt förtjusta i avmaskningsmedlet. Carl var här när jag kom hem och han hjälpte mig att hålla valparna och var glad att han inte var hund när han såg hur valparna grimaserade smiley

En liten rymmare