8/4. I går blev valparna två veckor gamla. Tänk vad tiden går fort!!!! Alla 5 har öppnat ögonen och alla har tredubblat sin födelse vikt. Det är runda och fina med blanka pälsar. Får alltså den bästa mat man kan tänka sig. Solveig är fortfarande en mamma som går in för att ta hand om sina valpar 24-7 men gör nu liiite längre avbrott för att umgås med oss och de andra hundarna.

Jag kan inte se några tecken på om Juli är dräktig, där får jag nog ge mig till tåls ännu några veckor.
Maggie har börjat löpa och eftersom hon inte blöder en droppe under löpet är det väldigt svårt att sia om när det kan vara dags för parning. Jag tog därför ett progesteronprov på henne i fredags. Tyckte det kändes bra att få reda på om det närmade sig ägglossning eller om jag kunde åka till Stockholm och vara med på Pudelklubbens årsmöte i lugn och ro. Provet låg lågt så än är det inte dags. Jag hoppas på att Ingo ska hjälpa mig att tala om när det är det optimala tillfället smiley han brukar vara duktig. Teamwork kallas det smiley

Världens bästa Solveig med sina små lurvtussar.

Nöjda små bruna chokladpraliner smiley