14 aug. Åsa och jag har varit i Askersund på utställning lördag och söndag. Det var Pudelklubbens mellansvenska avd. som stod som arrangörer på lördagen. Eftersom Suzanne fortfarande har ont i sin fot måste Thord ta hand om hundarna som är kvar hemma när jag åker. Lovade att ta med så många jag kunde för att underlätta. Av den anledningen anmälde jag Maggie också, när hon ändå följde med kunde jag ju ställa henne i championklass även om hon inte varit på utställning sedan i april. Doris fick också följa med, hon kommer inte när husse ropar och han har inte tid att stå på trappan och vänta när Doris leker med sina äpplen, träbitar eller vad hon hittat smiley

Åsa hade Märta och Stina med men Stina bestämde vi fick stå över. Hon har nyss löpt och var inte särskilt road. Man ska inte utsätta hundar för jobbiga saker när man inte måste. Hon går med svansen i topp men tycker att det är jobbigt att stå på bordet och då ska man slippa.

Först ut var Märta, jag fick förtroendet att visa henne och det är en fröjd. Hon gillar verkligen att visa upp sig smiley Vann juniorklassen med CK och inte nog med det, hon vann bästa tik-klassen också med cert och BIM!!! Bästa Märta, det är en riktig pärla <3

Kemppi´s Day Of Dream “Märta” 14 mån.

Näst på tur var Doris. Hon vann också juniorklassen med CK. Maggie gillade verkligen att få vara med!! Hon var så glad och sprallig. Vann championklassen av tre och i bästa tik visade Åsa henne, eftersom jag gick med Doris, och det räckte ända till första platsen!! Bästa Maggie!!! Doris kom på tredje plats med reserv-cert! Maggie slog sedan hanen och blev BIR (Bäst i rasen)

Jag var överväldigad och mer skulle det bli!! I Best In Show finalen blev Maggie BIS-1!!Min lilla stumpa tyckte domaren Joo Scherpes NL var dagens vackraste pudel!!

SE UCH Macarena z Koloru “Maggie” BIS-1 SPK ASkersund 12/8 2017