4 juni. Igår var Åsa och jag på utställning i Norrköping. Det började småregna redan när vi körde in på parkeringen och höll på större delan av dagen. Usch och fy för regn när man ställer ut pälshundar smiley Nåja, hundarna bryr sig inte lika mycket som jag.
Först ut var Doris. Hon har fyllt 8 månader och är en härlig individ. Inte bara snygg utan supertrevlig också! Hon blev bästa tikvalp och fick sedan möta brorsan Enzo om BIR & BIM rosetterna. Den här gången drog Doris det längsta strået och blev BIR.

Näst på tur var lilla Vera. Hon blev slutligt inmätt som dvärg, vilket hon är med sina 30 cm. Hon ser mindre ut och bredvid dvärgen Doris 33,5 cm ser hon ut som en toy smiley
Hon är bara utställd två gånger, en gång som valp och en gång i juniorklass.

Nu gick hon första gången som unghund. Hon vann klassen och slutade som 4 bästa tik!! Duktiga Vera!!!

Sist, men inte minst, ut var ärtiga Märta. Åsa visade henne idag och hon vann en stenhård juniorklass av sju. Slutade sedan som trea bästa tik!!! Hon har en stil o resning som jag verkligen gillar smiley

Bästa Marita Simring fotade så bilder kommer…..