30 april. Idag har vi firat Valborg ihop med alla barn, barnbarn och Suzanne som var med för första gången. Det är mycket att förbereda, mat ska lagas, majbrasan ska fyllas på och då passade Emelie och jag på att rensa ut lite skåp. Andreas och morfar körde kartonger och skräp från uthusen och så kom Carl och Alice och hjälpte till att röja ner sly runt åkerkanter och lasta på traktorn och tippa på brasan. En riktigt maffig hög fick vi ihop.

Suzanne var lite förvånad över att vi eldade så mycket men man måste ju elda runt brasan först så att inte elden sprider sig i det torra gräset. Det rök och sprakade ordentligt.smiley

Äldsta sonen Magnus, kom hem från en jobbresa till Kina igår och det var tur att han hann hem så att han som vanligt fick organisera så att det brann på rätt ställe och att det släcktes ordentligt. Eld ska man ha respekt för!

Det var en härlig kväll vi hade tillsammans!! Underbart väder med klarblå himmel som sedan byttes ut mot en stjärnklar natt. Helt vindstilla och såååå vackert och njutbart. Lite kallt blev det på slutet så det var tur att vi hade brasan att värma oss vid. Vi flyttade närmare och närmare ju längre kvällen led smiley