12 april. Åsa och jag har anmält tre hundar till utställningen i Västerås den 22 april, Maggie, Doris, som ska göra sin debut i valpklass och Märta som också gör debut men bland de vuxna hundarna. Det betyder att förberedelserna är i full gång. Här badas och klipps för glatta livet. Även hundarna som inte ska följa med den här gången behöver en regelbunden översyn. Det torra och fina vädret har varit uppskattat och jag biter mig i tungan när husse i huset är nöjd över att det regnar på höstvetet…
Hoppas, hoppas att det är fint väder i samband med utställningen.

Annars går livet sin gilla gång. Den 1 april döptes lilla Isabelle. Det var en mycket trevlig ceremoni där kusinerna fick hjälpa till. Isabelle skötte sig exemplariskt precis som hennes föräldrar hade ordnat med den efterföljande festen.

En mycket trevlig dag som gör Thord och mig stolta och glada att få vara med om smiley
Isabelle hade en dopklänning som syddes upp till hennes farfarsfar född 1920. Jag hade sytt på nya band efter föräldrarnas önskemål och Isabelle uppskattade uppenbarligen den gesten smiley
Fredriks mormor orkade också vara med och det var extra roligt.