11 mars. I morse ringde klockan tidigt. Dags att bege sig till Åsas hemmabana, Strängnäs. Sörmlands KK ordnade internationell utställning och vi hade anmält Maggie, Juli och Stina. Både Maggie och Juli stod för championat, så förväntningarna var höga…..kanske för höga!?

Det var många andra raser som domaren för dagen, Benny Blid von Schedvin, skulle döma innan det var dags för pudlarna. Först ut var dvärgarna. Maggie är en hund som gillar utomhus utställningarna bättre och idag kände hon nog av trycket från sin matte och tyckte att det var “så där” kul. Slutade ändå som 3 bästa tik och det var inte dåligt i konkurrensen. Juli var näst på tur. Hon tuffade på med svansen i topp och slutade som 2 bästa efter en championtik och fick alltså certet!!! och blev därmed champion idag!! Yippie!! Sååå roligt!!! smiley smiley
Nu lägger vi Julis utställningskarriär på hyllan och vänta på att hon ska börja löpa i april-maj. Hane är redan utsedd och det ska bli såååå spännande att se vad den kombinationen kan leda till.

Juli med sin stolta matte!!
Sist ut var Stina. Det är Åsa som fått äran av att vara hennes utställningshandler och det ser lättare ut än vad det är. Stina har inte riktigt helt förstått vad det hela går ut på men med lite mer träning kommer Åsa och Stina att bli ett samspelt par som kommer att nå fina placeringar tillsammans, det är jag helt övertygad om!! Stina blev tvåa i sin klass med CK och slutade som 4 bästa tik och det är minsann inte dåligt när man bara är junior!