11 feb. Igår kväll valpade Erika. Hon hade en lätt och normal valpning, allt såg bra ut och 19:30 föddes en brun hanvalp. Han såg jättefin ut men han ville inte komma igång. Vi har kämpat hela natten Erika och jag men efter en sömnlös natt fick vi ge upp nu på morgonen….. smileyVarför blir det nu så här?? Jag vet faktiskt inte, bara att det händer ibland.
Vi är så klart jätteledsna, just nu tycker vi att allt är nattsvart men jag vet att det går över. Erika mår bra och det är det viktigaste. Nu får vi får se fram emot Gretas valpar och hålla tummarna för att det går bra.

Nu ska vi städa undan valplådan, ta en promenad med de andra hundarna och vara glada för att vi har dom och och i kväll ska vi fira vår dotter som har tillbringat sin 40-års dag på Kap Verde. Då ska vi glädjas åt att vi har så fina barn och barnbarn <3