6 dec. Igår parade jag min bruna Pop-Up´s Jakaranda “Erika” med Pop-Up´s Gamekeeper “Ingo”. Har gjort den här kombinationen en gång tidigare och den resulterade i 5 valpar, nu 3.5 år gamla. Jag har varit i kontakt med valpköparna och hundarna är friska och trevliga och ägarna nöjda och glada och då kändes det helt OK att göra om kombinationen. Min kompis Åsa och jag behöll den bruna tiken och henne är vi mer än nöjda med. Greta har själv haft en kull valpar och där har vi också en valp kvar, bruna Stina. Jag har alltså lite koll på vad det blivit och hoppas givetvis att det ska bli lika trevliga och bra valpar den här gången.

SE UCH Pop-Up´s Gamekeeper “Ingo”

NORD JV-11 Pop-Up´s Jakaranda “Erika”

Ingo och Erikas dotter Pop-Up´s Ready To Fly “Greta”

Och här en bild av barnbarnet Stina som så passande heter Pop-Up´s Watch Me Fly smileysmileysmiley