24 okt. Jisses vad valparna växer. Man kan riktigt se från dag till dag att det händer mycket!
De har fått smaka riktig mat och det var gott!! De har blivit klippta på nos och tassar, det var OK för hanen och stora tiken. Lilla tiken tyckte att det var det värsta hon varit med om smiley här får vi träna smiley

Två av barnbarnen, Emelie 11 år och Andreas 8 år har varit här i helgen och det tycker hundarna är roligt. De älskar att någon vill sitta med dom på golvet och mysa smiley

Åsa och hennes flock var här i söndags, Stinas päls växer så det knakar. Vi ska med småtjejerna till Köping på söndag för en inofficiell utställning. Gäller att ta tillvara träningstillfällena. De vuxna hundarna plus Vera och Stina ska ställas sista gångerna för i år i Stockholm i början av december. Nu gäller det bara att hålla pälsarna i trim tills dess……

Älgfärs är smaskens!
Mums!!!!!!
Hanvalpen 4 veckor