20 juni: I torsdags den 16 juni åkte Thord och jag på en liten minisemester till Umeå. Vi mellanlandade i Sundsvall och fortsatte upp till Umeå på fredagen. Där mötte Åsa och Mattias upp för att vi skulle kunna hjälpas åt med alla hundar vi anmält och för att vi skulle kunna fira Irmas championtitel ordentligt. Hon heter alltså nu SE UCH Kemppi´s Rock Me Wild.

Det regnade under fredagen och halva lördagen och det är aldrig roligt när man är på hundutställning med en pälshund….men jag hade fönen med så vi hjälptes åt att fixa till hundarna inför lördagens kennelklubbs utställning i Vännäs.

Vi hade fantastiska framgångar med alla hundarna och tog mer eller mindre “storslam”. 5 cert, 4 BIR, 1 BIM, 1 BIR-valp, Stina blev BIS-4 valp, och allt detta på två dagar.

Maggie blev bästa dvärgtik båda dagarna, fick cert och hon blev också BIR!!
Juli blev bästa toytik med cert och BIM på lördagen, blev oplacerad på söndagen.
Solveig fick vara med nu när Irma blivit champion och hon smällde till direkt med 2 cert och blev 2 bästa tik båda dagarna. Den enda som slog henne var Irma som blev BIR också hon båda dagarna!!! Det betydde att BÅDE Irma och Maggie skulle delta i dagens stora finaltävlingar…..Irma slutade som BIS #2 och Maggie som BIS #4!!!!!
Vilken helg!!! Vi kan knappt fatta att det kan gå så bra smiley
Glada och trötta styrde vi kosan hemåt men stannade på hotell Höga Kusten och njöt av god mat och dryck, underbar utsikt, mycket skratt och prat och sköna sängar som även hundarna uppskattade. Efter en låååång frukost där vi försökte oss på att sammanfatta helgen skildes vi åt och Åsa & Mattias åkte hem till Strängnäs med Stina och Irma medan Thord och jag, Solveig, Vera, Maggie och Juli for hem till Kolsva där Suzanne hade hållit ställningarna när vi varit borta. Tur att vi har Suzanne!!!!smiley

Macarena z Koloru “Maggie” BIR SPK Vännäs 19 juni
Pop-Up´s Take A Chance “Solveig” 2 cert
Pop-Up´s Watch Me Fly “Stina” har ett passande namn smiley
Pop-Up´s What Can I Tell You “Vera” på språng i Vännäs.