5 juni. Eftersom man anmäler till utställningar ganska långt i förväg vet man ju aldrig hur utställningarna under tiden innan sluter. Vi hade därför anmält även till Norrköping för att Irma skulle få en chans till om det inte gått vägen i Österbybruk. Nu gjorde det ju det så vi behövde egentligen inte visa henne, men det är klart att det är extra roligt att gå in med en fin hund i championklass! Åsa skulle också komma till Norrköping men vår gemensamma mellantik Asta bestämde att just den här dagen var det lämpligt att få sina valpar. Åsa fick alltså vara hemma och agera barnmorska medan Thord och jag fick hålla ställningarna i Norrköping.

Det var stressigt utan min sidekick men det gick…. Macarena z Koloru “Maggie” tog certet och blev BIR den här gången också!!!! Juli blev 2 bäste toytik och Irma blev bästa mellantik och BIM!!! Himmel vilket flyt!!!!

Vi stannade inte till finalerna utan skjutsade hem Irma till Åsa i Strängnäs så att hon fick krama sin vackra hund och vi fick titta på Irmas småsyskon. Tre små valpar fick Asta under dagen, två tikar och en hane, alla svarta <3

Lilla Maggie, bäst i rasen <3