11 april. Idag flyttade lilla Smilla till Uppsala. I lördags flyttade Mojje till Örebro och sin storebror Melvin. Melvin är 12 år och son till Marlon & Toppis. Tänk att tiden gått så fort. Melvin är en glad och pigg herre och jag hade gissat på att han var runt 8- 9 år om jag inte hade vetat om han riktiga ålder. Härligt att se! Har fått rapport om att det går jättebra och att Mojje funnit sig väl tillrätta.

Åsa och valparnas “farmor” Anneli var här i fredags och tittade på underverken. Lilla Stina fick åka med mamma Greta hem till Strängnäs och leva lite Kemppi liv ett tag. Stina kommer tillbaka om några veckor. Vi brukar ha “delad vårdnad” om hundarna vi samäger, allt för att göra livet så lätt som möjligt för hundarna. I samband med bad & klipp och inför utställning och lite kurser bor hundarna hos mig och däremellan hemma hos Åsa. Det är underbart att se hur snabbt och enkelt de ställer om och blir en väl fungerande flockmedlem på båda ställena.

Nu blir det inga fler valpar här på ett tag. Däremot kommer Asta, eller Pop-Up´s Daydream som hon heter officiellt, att ha en kull hemma hos Åsa i mitten av juni.
Asta är parad med en svart mellanhane och där förväntar vi oss bara svarta valpar. Asta är mamma till min “Nora” (Pop-Up´s Never Say Never) och vår gemensamma “Irma” (Kemppis Rock Me Wild)

Lika spännande varje gång att göra nya kombinationer. Mojje 9 v. hemma hos sin nya familj, Rita, Fredrik och Melvin