28 mars. Jag har haft datakrasch och därför inte kunna uppdatera min hemsida på ett tag.

Valparna växer och utvecklas. En härlig kull!! Greta är också en perfekt mamma. Hon diar dem fortfarande men börjar nu sina ur mer och mer. Hon pysslar med sina valpar och är den mest tålmodiga mamma man kan tänka.

Valparna går med ute i trädgården och gillar att upptäcka nya saker. Inga tveksamheter där inte.

På långfredagen var Åsa här och även Mojjes husse, matte och storebror Malvin 12 år. En mellanhane som i stamtavlan heter Pop-Up´s Jon Bon Jovi. En kolsvart gentleman som fortfarande är glad och pigg. Om jag inte vetat om hans ålder hade jag nog gissat på 8-9 år. Mojje kommer att leva livets glada dagar hos Rita, Fredrik och Melvin smiley

När Åsa ändå var här så var det dags att döpa vår egna lilla stjärna. Hon heter i stamtavlan Pop-Up´s Watch Me Fly och ska kallas Stina. Det var vi alla helt överens om, tänk så det kan bli, det var det namnet vi alla hade funderat ut var och en på sitt håll.

Stina är väldigt lik sin mamma och det kan vi verkligen inte vara ledsna över smiley

Pop-Up´s Watch Me Fly “Stina” 7 v.