27 januari. Snacka om att tiden bara rusar iväg! Valparna blev 8 veckor i lördags. I morgon bär det av till veterinären för Id-märkning, vaccinering och besiktning för dem som ska flytta inom en vecka.
Det här har varit en fantastiskt rolig kull att ha. Väldigt enkla, glada, pigga valpar som äter duktigt och har ett mycket trevligt framåt sätt. Tur att en ska vara kvar smiley

Nu när vädret slagit om ordentligt och all snö försvunnit på nolltid kan valparna vara med ute. Det var en spännande och rolig upplevelse. Alla tar sig både upp och ner för vår kökstrapp. Springer med så snabbt de små benen bär och accepterar inte om de vuxna hundarna leker för hårdhänt, då blixtrar det till och de fräser ifrån så mycket de kan, sådant är härligt att se tycker jag smiley
Ni får tyvärr vrida lite på huvudet för hur jag än försöker kan jag inte få bilden på rätt håll……den föreställer i alla fall mamma Majvor som visar sina små hur man går nerför trappen 🙂Valparna vill också vara med och leka “Herre på täppan”