17 januari! Majvors valpar är redan 7 veckor gamla. Nu är det full fart kan jag lova. De äter jätteduktigt och springer på golvet tillsammans med de vuxna hundarna och säger ifrån ordentligt om någon leker lite för hårdhänt med dem smiley Det har inte varit ute ännu och det får nog vänta ett tag till om inte kylan ger med sig.Greta, som jag och Åsa Kemppi på Kemppis kennel i Strängnäs samäger, börjar bli rund om magen! Hon är beräknad att valpa i början av v. 6. Den här kullen ska Greta få hos mig. Vi har haft “delad vårdnad” av Greta hela tiden så hon har bott växelvis här och hos Åsa och är lika hemma på båda ställena. Gretas mamma Erika och hennes halvsyster Solveig tycker säkert att det ska bli roligt att få hjälpa till att ta hand om bruna valpisar. Solveig har varit jätteduktig med Majvors valpar och har vanan inne nu smiley
Gretas mage….