24 dec. I år fick vi skapa några nya traditioner. Min mamma är gammal och mår inte så bra och orkade inte komma hit på kvällen som hon alltid har gjort. Thord och jag åkte in till henne i Köping och åt lunch tillsammans istället. Jag hade gjort iordning lutfisk för det tycker mamma mycket om. Det är inte så tokigt när man äter det med alla tillbehör. Vi åkte hem vid halv två och så kom Helena och hennes familj kl 15 lagom till Kalle Anka. Magnus och hans familj kom kl 17:30 och då stod julbordet uppdukat.

Vi åt, skrattade och mådde gott tillsammans. Yngsta sonen Fredrik och hans fru, Alexandra firade jul med hennes släkt i år.

“Efter gröten som ni vet,
kommer tomten med paket!” Brukar vara mitt rim till gröten och det stämde i år också!
Tomten som bor i Katlamossberget hittade hit trots att det inte var spårsnö smiley

På juldagen kom Helena, Emelie och Andreas och åt rester när pappa Anders spelade fotboll med några kompisar. Thord hämtade mormor så att hon också fick äta lite “riktig julmat”. Det kändes bra att hon kom hit en stund i alla fall. Som extra krydda tittade Magnus och Carl in och fick både lite mat och träffa mormor/gammelmormor.

Helena älskar verkligen julmat!!
Hej tomtegubbar slå i glasen…….
Tomten hittade hit i år också!!
Alla hade varit snälla!!
Rester smakade gott på juldagen Hundarna vet vem de ska charma 🙂
Juli och Maggie tyckte vattnet i julgransfoten smakade extra gott??