Den 26 september åkte Thord, jag, Åsa och Mattias till Åland. Irma, Juli och Maggie var hundarna som var med. Det var utställning i Eckeröhallen. Vi bodde på ett trevligt hotell i Mariehamn, åt gott på kvällen, promenerade ut efter vattnet med hundarna, skrattade mycket och sov gott på natten.

Söndagen 27 sept. var utställningen. Domare för pudel var Magnus Hagstedt, Sverige. Först ut var Juli, vår lilla toyfröken. Hon vann sin klass och placerade sig som 3 bästa tik. Maggie blev BIR-valp bland dvärgarna. I Finland har man inte BIS-valp som standard vid sina utställningar så hon var klar efter sin BIR vinst. Sist ut var Irma. Hon vann sin klass och placerade sig sedan som tvåa bästa tik, slagen av Gouckas Pralin, en Ingo dotter 🙂

Vi avslutade vår Ålandstripp med att åka och äta en mycket god lunch vid golfklubben som Mattias och Åsa brukar besöka vid sin årliga golfresa till Åland.

Hemma på söndagkvällen, trötta men nöja. Suzanne hade tagit hand om hundarna på allra bästa sätt, precis som vanligt smiley