16 juli. Både Erikas och Noras valpar har nu flyttat ner i köket på dagarna. Erikas valpar är 6 v. idag och Noras blev 5 v. den 14 juli. Alla valpar utvecklas bra och mammorna sköter, uppfostrar och leker med sina ungar. Erikas valpar går fritt omkring på golvet tillsammans med de vuxna hundarna. Ingo är undantaget, han gillar inte så små valpar, vet inte riktigt hur han ska bete sig och hoppar helst upp i soffan när de närmar sig.

Noras valpar börjar också behärska det lite hala underlaget och det går fortare och fortare när de börjar upptäcka världen utanför valplådan. Har gjort i ordning en hage ute i trädgården för valparnas räkning och där springer gärna Erikas valpar omkring. Har tagit fram två agilitytunnlar som är jätteroligt att springa igenom smiley Nu börjar en härlig tid, man skulle kunna sitta och betrakta valparna i timmar, bättre underhållning än vad TVn bjuder på så här i sommartider…..