30 juni var det dags för Erikas valpar att få flytta ner i köket. De börjar vara mer och mer medvetna om att det finns en värld utanför valplådan och behöver få tillfälle att skaffa sig lite nya intryck. Några som tyckte det var ännu mer spännande än valparna var Maggie och Juli, men de fick klara direktiv från Erika att hålla sig på lite avstånd 🙂 Den enda som inte brydde sig om det var Majvor som snabbt hoppade in för att se vad det var för pipdjur som kommit ner i köket. Erika tyckte att det var OK, Majvor är inget hot så det blev inga protester alls.

Nora vill helst vara hos sina valpar hela tiden. Jag tycker att hon kan kosta på sig att break ibland och det går bra när hon är ute. När vi kommer in igen vill hon direkt upp till sina små.

Alla valpar är avmaskade och även Noras valpar har fått chans att smaka lite fast föda. Det blev inte alls lika uppskattat som av Erikas valpar. Nehej, mammas mat är bäst ännu så länge……provar igen imorgon. Det går fort i valpvärlden så det kan ändra sig snabbt.