Blog Image

Pop-Up's kennelblogg

Välkommen till Pop-Up's kennelblogg

Här kommer jag att skriva lite om det som händer hos oss och våra pudlar.

Vardagslivet

Övrigt Posted on Sun, May 10, 2015 11:04:17

10 maj

Vilken härlig årstid vi har nu!! Ljuset, grönskan, fågelsången man blir lika glad och tacksam varje vår över att få uppleva det magiska som årstidsväxlingar ger.

Igår var jag på möte och satt inne hela dagen så idag ska Thord och jag åka ut i skogen och titta efter murklor. Det är en tradition som vi försöker upprätthålla, inte bara för att det är så gott (även om man inte ska äta för ofta) utan just känslan av att gå i skogen och lyssna på alla fåglar och njuta av lugnet. Att ha matsäck med och fika ute i det fria är också en av anledningarna. Finns det något godare än vändstekt ägg på hårt bröd och en kopp kaffe!?



Valpar

Parning och valpar Posted on Sun, May 10, 2015 10:50:13

10 maj

Parningsturnen har gett resultat! Båda tikarna är dräktiga och har nu gått ca halva tiden. Erika börjar få en liten mage, på Nora som är några dagar senare, syns det ännu inte lika mycket men oj, vad hungrig hon är! De mår bra och är lika glada och påhittiga som vanligt 🙂

Åsa var här i fredags och hämtade Greta och Irma som ska vara Strängnäsbor ett tag. Hon hade Astas valpar med, 5 v. gamla och då insåg jag hur mycket jag längtar efter att ha valpar igen! De var ljuvliga!!

Pop-Up´s Daydream “Asta”, som är mamma till Nora ska alltså även bli mormor…Likheten är slående och nu hoppas jag att Nora ska få lika vackra barn 🙂