Vi hade en trevlig sista april på Lundby trots lite regn. Våra tre barn, Magnus, Helena och Fredrik med familjer kom och åt middag innan det var dags att gå ut och eld brasan som alla solidariskt hjälpts åt att samla ihop. Barnbarnen tar sin uppgift som eldvakter på största allvar och bevakar så att elden inte sprider sig i gräset.

Hundarna får snällt vara inne, det blir lite sotigt och rökigt när den typiska aprilvinden plötsligt ändrar riktning och styrka lite hur-som-helst.

Vi myser vid brasan så länge vi kan innan regn och mörker tvingar in oss igen. I år fick Andreas och hans föräldrar bryta lite tidigare då Andreas ramlade i gräset och skar sig på något vasst. Usch vad det blödde. Mormor/farmar som brukar få agera sjuksköterska till barnbarnen lite nu och då insåg snabbt att här räckte inte tejp och bandage utan det fick bli färd till akuten i Västerås. Väntan blev tack och lov inte så lång och de återvände hem efter två timmar med en lite slokörad Andreas som hade fyra stygn på sin tumme.

Det var ändå med lite stolthet han berättade att det bara gjort liiiite ont när doktorn bedövade och han hade varit jätteduktig sa både mamma och pappa. Slutet gott, allting gott!

Idag 1 maj firar vi Majvors tre-årsdag. Grattis lilla bushund 🙂