Nu löper alla tikarna och då ska beslut fattas om vem/vilka som ska paras och med vad. De besluten är i och för sig redan fattade men nu gäller det att få till allt praktiskt som gör att planerna kan bli verklighet.

Måndagen 6 april reste jag och Erika, Pop-Up´s Jakaranda till Prag för att träffa en stilig brun spanjor boende i Tjeckien. Hans namn är Bedingfield I Am What I Am, är drygt 4 år, champion i ett flertal länder, HD B, ED 0/0, patella 0/0, ögon u.a. 2015-01-01-14, Optigen Normal, 41 cm och har alla tänder. Mycket social och trevlig. En kombination som jag verkligen sett fram emot och nu är det bara att börja vänta…..

Fredag 10 april går färden till Norge där Pop-Up´s Never Say Never “Nora” ska få träffa CH Sjarmtrollets Elleville Drömmer, han är 10 år och i tipp-topp kondition, HD A, patella 0/0, ögon u.a. Optigen Normal. Ännu en kombination som jag länge sett fram emot att få göra.

Pop-Up´s May I Tell You “Majvor” får vänta med att göra herrbesök till nästa löp eftersom det är svårt att vara på två håll samtidigt smiley