Tikarna som jag parat visar alla tre tecken på att vara dräktiga. Äter med glupande aptit, börjar bli tjocka om magen och är inte lika snabba som tidigare. Jag hoppas att allt kommer att gå bra och i slutet av juli ska vårat sovrum och Helenas gamla rum vara “barnkammare”.

Det hör av sig helt otroligt många som är intresserade av att köpa valp. Jag vet inte riktigt vad som hänt och det är både roligt att så många vill ha en renrasig pudel som familjemedlem men också liiite oroväckande. Har alla verkligen tänkt igenom sitt beslut ordentligt, en pudel lever förhoppningsvis i ca 12-15 år och tillvaron för hunden ska vara den bästa man kan tänka sig under alla de åren. Jag lovar aldrig bort några valpar förrän de är födda och jag vet hur många, vilken könsfördelning och färg de har. Några har jag haft kontakt med sedan tidigare och de har väntat länge på att få köpa valp av mig och de har självklart förtur. Det ska hur som helst bli riktigt spännande att se vad Maggie får tillsammans med den ärtiga killen Sonny och vad Maggies son Svante får för valpar med Nora och Vera.

Det är tre långa veckor kvar tills vi får veta…..

Under tiden vi väntar roar vi oss med skogspromenader och ringträning. Skogspromenaderna är verkligen i skogen….över stock och sten och det är ett härligt sätt att röra sig på. Hundarna älskar det och springer fram till bilen varje gång vi går ut 🙂

Ringträningen har varit exklusivt för Viggo, Ellie och Ebba, de behöver träna inför kommande utställningar, när det nu blir?? Roligt har vi i alla fall och det är nyttigt med all form av träning. Viggo och jag gick valpkurs tillsammans men missade tyvärr hälften av gångerna så vi ser fram emot en vardagslydnadskurs i augusti 😉