Långfredagen träffades Åsa och jag i Eskilstuna för att byta hundar. Greta och hennes unge Agnes åkte med Åsa hem till Strängnäs och Ebba följde med mig hem till Lundby. Det var ju lite lättare för Agnes som hade sin mamma med sig än vad det var för Ebba. Hon har varit här flera gånger men då tillsammans de de övriga i flocken och det har alltid gått bra, nu skulle hon möta utmaningen alldeles själv. Jag behövde inte oroa mig, det har gått helt fantastiskt bra!! Hon gick i koppel första dagen men nu springer hon lös tillsammans med mina hundar och jisses vad det går!!!

Ebba, Svante och Viggo far runt som svarta streck och har såååå roligt. Ellie har varit på kollo hos dottern Helena och hennes familj under påsken. Hon kom hem i går kväll så nu är hon också med på springrundorna 🙂

Doris små svarta prinsessor blir 4 veckor idag. De har blivit introducerade till färskfoder men tackar konsekvent nej……mammas mat är fortfarande det som är bäst. Nåja, jag fortsätter att bjuda och plötsligt brukar nyfikenheten ta över och när de väl fått smak på godsakerna brukar det lossna ordentligt och maten slinker ner med god aptit.

Tjejerna fick nosen och tassarna klippta igår och fram kom små hundvalpar istället för de svarta lurvtrollen som tidigare legat i lådan 🙂