Vilken otroligt underlig upplevelse vi har nu i dessa coronatider. Vi försöker tänka på vad och hur vi gör saker och hoppas på att vi inte får smittan eller om vi skulle ha den utan att vi märker något, smitta någon annan. Jag tänker mest på min mamma som inte har några marginaler.

Gretas valpar flyttade i lördags. Enligt uppgift går allt bra och det hade jag inte förväntat mig något annat heller. Härliga hem som har hundvana.

Texas 9 v. som flyttat till Habo utanför Huskvarna.

Alice med sin storebror Disco.

Här hemma har vi lilla Agnes kvar, den svarta tiken. Hon ska åka på studiebesök till Strängnäs tillsammans med mamma Greta i påsk. Fungerar allt som det ska bli hon kvar där ett tag och under tiden flyttar Ebba hit. Det gäller att dela på glädjen 🙂

Doris två tikvalpar blev 2 veckor den 31/3, öppnade ögonen den 29/3, tidigt tycker jag men de är stora och tjocka så de är nog ganska mycket större än om de varit födda i en kull på 4. De äter och sover, vi hör inte ett ljud ifrån lådan. Doris är den mest perfekta mamma man kan önska sig. Det är bara att tacka och njuta.

Två små tjejer som börjat upptäcka världen runt omkring.