Allting här i världen är ibland upp och ibland ner. Här har det varit både- och. Gretas valpar växer och utvecklas otroligt fint =Upp, Cappuccina är sorgligt nog inte dräktig =Ner. Doris är däremot dräktig = Upp, hon har gått 7,5 veckor, är inte speciellt tjock men där kan man luras av att det är hennes första kull. Hon mår i allafall bra och det är huvudsaken =Upp

Jag har länge funderat på att köpa in en ny mellanpudel hane. Det är lättare sagt än gjort. Det gäller att hitta en spännande och lämplig kombination där det blir en hane som är till salu. Jag hittade min drömprins i Danmark hos Jes Breinholt Carlsen, kennel Brei-Ca´s. Jes hade tänkt behålla hanen men jag fick förtroendet att köpa honom mot att Jes kan få möjlighet att använda honom i avel vid lämpligt tillfälle. En helt OK deal. UPP-UPP

Den 28 feb. styrde Åsa och jag färden mot Malmö. Vi bodde på hotell och åt underbart god kina-mat på kvällen som vi sköljde ner med lite gott vin. Ebba, 6 mån var med som mascot. Man kan aldrig få för mycket miljöträning och hon skötte sig exemplariskt under hela resan!!!!

På lördagmorgonen åt vi en generös hotellfrukost, himmel vad det smakade gott!! innan vi satte oss i bilen för att åka till Kastrup. Vi hade stämt träff med Jes där eftersom han skulle leverera Viggos kullsyster till Spanien. Viggos pappa bor där och hans ägare Lola ville gärna ha en avkomma och det kan jag verkligen förstå. Lilla Juana var en trevlig tös som säkert kommer att sprida glädje hemma hos Lola, Amador och deras husse.

Så fick vi då äntligen träffa vår drömprins…Viggo!! Han var allt jag hade föreställt mig!! Snygg, trevlig, social med en härlig kroppshållning och utstrålning!!!

Det var lätt att sätta sig i bilen igen för hemfärd. Viggo och Ebba tittade nyfiket på varandra och lade sig sedan tillrätta i varsin bur och sov hela vägen hem. Vi stannade några gånger och rastade och fortsatte sedan resan. Hemma väntade Thord spänt på grabben och det ska vara en Viggo för att få ner husse på golvet 🙂 Viggo sov i min säng de första nätterna, helt lugnt och stilla. Han är glad och pigg, leker med de andra hundarna och Gretas valpar. Äter med god!! aptit och springer lös ute tillsammans med de andra.

Det här känns så fantastiskt bra och spännande så jag har verkligen fått en nytändning. I år ska vi ha mycket roligt och trevligt ihop med våra hundar….