Jo, tack det gick bra! Det var lång kö till parkeringen och det stressar alltid lite extra. Där får nog arrangörerna tänka till lite till nästa år. Väl på plats senarelades starten 30 min och då hann vi i lugn och ro komma i ordning och hundarna fick en stunds avkopplande luktrunda runt alla tält. Tänk vilken grej det har blivit att åka på hundutställning! Man har med sig utställningstält, silverduk om det blir varmt, presenning om det blir regnigt, fikakorg, vatten och godis till hundarna, ombytes kläder också med tanke på att vädret kan växla ganska ordentligt under en dag….. börjar kännas att man inte är 25 längre….

Mellanpudlarna gick först och det hade vi inga med, men Berith hade anmält flera hundar och skulle ha avelsgrupp på sin hane Clyde så både Åsa och jag fick rycka in som handlers. Jag visade Clyde i BIR o BIM eftersom Berith vann med både sin hane och en av tikarna. Clyde blev BIR och det var ju roligt att jag inte förstörde hans chanser. Vi känner ju inte varandra men det var OK för honom ändå. Duktig hund!!

Svante var först på tur av dvärgarna. Han kan det där med utställning och tycker att det är roligt och det är en stor fördel. Han vann sin klass och slutade som 2 bästa hane med det åtråvärda certet!! Mammas duktiga kille.

Marthe Norström fotade oss, tack för det!

Nu var det dags för Doris att göra comeback efter ett utställningsuppehåll på 1 år. Hon var klippt i en sportigare frisyr och lite ringrostig men gick väldigt bra ändå och Doris slutade dagen som 3 bästa dvärgtik!

Vi knallade runt lite på utställningsplatsen med Svante, Doris och lilla Grynet som var med och socialtränade, hittade inget att spendera pengar på och knallade sakteliga hemåt, glada och nöjda. En bra dag med andra ord.