1 juni. Då har sommaren kommit, i alla fall enligt almanackan. När det är dåligt väder vill jag att det ska regna!! Ordentligt….sen kan det få bli varmt och skönt, då kan även vi bönder njuta av sol och vackert väder smiley
Solveigs valpar har flyttat och rapporterna är bara positiva! Det är så stort att få dela med sig av sin passion och kunna glädja andra också, delad glädje är ju dubbel glädje sägs det.

Pop-Up´s Euphoria “Ellie” flyttade till Inger i Stockholm och Pop-Up´s Calvin Klein “Poppe” flyttade till Karin i Västerås.
Poppe.
Ellie

Även Noras valpar har flyttat till sina nya familjer. Pop-Up´s Miss Moneypenny “Alva” till Huskvarna och Pop-Up´s Skyfall “Sixten” till Vreta Kloster.
Sixten med sin lillmatte Rakel, kunde inte låta bli att ta med den underbara bilden trots att datorn vickar omkull den smiley
Alva 9 veckor gammal.

Julis valpar äter och växer! De blir tre veckor imorgon, vet inte vart tiden tagit vägen…

Har i alla fall hunnit med att leverera Märta till sin nya familj i Stockholm. Reené och Bengt tar hand om henne på ett fantastiskt sätt och eftersom jag får dagliga rapporter vet jag att hon har det bästa liv en hund kan få. Hon springer lös på lantstället och vänder i luften när Reené ropar. Det har fått en sån fantastisk relation på bara någon vecka. Hon går omkring på gatorna i Stockholm som hon inte gjort annat och är hela Karlavägens “Prinsessa”.
Det var inte ett lätt beslut som Åsa och jag fattade, att låta Märta flytta men jag har haft kontakt med Reené i många år och när hennes värld rasade i och med att hon miste sin älskade Caesar kändes det som att Märta skulle kunna lindra den sorgen och samtidigt få ett underbart hundliv. Alla hundar mår inte bra i en flock och både Åsa och jag har känt att Märta nog skulle må bäst av att få vara ensamhund. Hon har många hundkompisar nu också men har samtidigt lugnet i en lite mindre familj.
Prinsessan Märta i sin nya sportigare frisyr, allt klär en skönhet!!!! Hon är en skönhetsmiley
Igår kväll valpade lilla Vera. Det tog lite tid, hon hade en lång öppningsfas och det är lite frustrerande att vänta men när allt väl satte igång så gick det lätt. Hon fick tre valpar, två svarta tikar och en brun hane. Natten har varit tyst och lugn. Juli tyckte det var lite konstigt först, var det hennes valpar som lät eller…!? Hon insåg ganska snabbt att det var i den andra lådan och då blev hon lugn.

Pappan till Julis ungar har återigen visat frantassarna på utställning. Lördag den 25 maj var Åsa, min trogna följeslagare och jag på Pudelklubbens utställning i Hammarskog, mellan Enköping och Uppsala. Det var lagom långt att åka och Svante fick klara sig utan någon annan hund som moraliskt stöd. Han klarade sig galant! Det är en av sakerna man måste komma ihåg att träna på när man har hundar i flock. de måste få egentid. Nu har jag gått lite kurser med Svante men i utställnings sammanhang var det första gången han var själv. Han vann juniorklassen och slutade som 3 bästa hane, slagen av en championhane och en unghund som vunnit en del tidigare. Han var glad och pigg, visade sig glatt med svansen i topp, då blir jag också stolt och glad. Liten busSvante, han kan han smileysmileysmiley

Suzanne var hemma hos valparna och de andra hundarna. Hon är världens bästa kennelflicka och hundarna älskar henne!!

Mors-dag firade jag med att vara ringsekreterare på Köpings kennelklubbs utställning i Kolsva. Efter utställningen skjutsade vi hem Suzanne till Västerås och åkte in till Köping till min mamma. Vi röstade i EU-valet och köpte kinamat med hem….ett bra avslut på en fullspäckad dag. När vi kom hem möttes vi av blommor o godis från älsklingsungarna
smiley