7/4 Valparna (Solveigs och Märtas) får “riktig” mat två gånger per dag. De äter med god aptit även om bords skicket skulle kunna vara lite bättre smiley
Märtas kille får också plats runt matskålen. Det är ju en väldig tur att han får både mat och lekkompisar nu när han blev ensambarn smiley

Vera har löpt över och nu hoppas jag att hon blir dräktig och får en efterlängtad kull valpar. Hon ska valpa i början av juni.

Juli börjar bli tjock. Jag tänkte para henne men inte med min egna lilla buspojke Svante. Hade hjälp av Susanne och ett missförstånd oss emellan ledde till att Juli släpptes in till Svante i köksfarstun där han brukar äta och Svante som inte visat något som helst intresse för tjejer fick visst en uppenbarelse. Hur det gick till vet jag inte men hux flux satt de ihop. Det är på inget sätt någon katastrof men eftersom jag är lite av ett kontrollfreak så känns det inte särskilt bra att ha fått sin första tjuvparning. Jag har alltid haft både tikar och hanar och har aldrig tyckt att det varit särskilt krångligt att hålla dem isär under löp perioderna….fram till nu.

Svante är 9 mån och har ju inte hunnit gå igenom de hälsokontroller jag brukar göra men som sagt, det är ingen katastrof. Hade tänkt att para Juli med Svante någon gång i framtiden och nu när den värsta besvikelsen har lagt sig kan jag faktiskt se fram emot den här kullen med lite spännande förväntningar.