16/1 Nu är Solveig parad med Ingo. Tre jättebra parningar så där borde det garanterat bli valpar! Det är en stor fördel när man har en egen hane att para med, då är det är mycket lättare att pricka in rätt dygn.
Märta är också parad, där känner jag mig mycket mer osäker på om det blev på rätt dygn. Hanen vi valt fanns på Åland så det var inte så lätt att prova sig fram. Fick helt enkelt boka båt o hotell när vi trodde att det bästa dygnet skulle vara. Det blev två parningar, vid den första var Märta lite skeptisk men dagen efter var hon med på noterna. Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir två mellankullar i mitten av mars.
Min dvärgtik Nora ska också paras, hon löper nu. Vågade inte lämna henne hemma när jag och Märta åkte till Åland eftersom hon brukar kampera ihop med Ingo. Märta och hon är halvsystrar och väldigt lika, inte bara till utseendet utan även till sättet så de kom väldigt väl överens. Var nog bra för Märta med lite sällskap och jag behövde inte ha dåligt samvete när jag gick och åt och shoppade lite.

Nu håller vi tummarna för riktigt fina valpar och idag har vi firat att allt gått bra men mest för att det är husses födelsedag!!