3 juli. Idag har jag skjutsat Thord till Löwenströmska sjukhuset för att ta bort agrafferna i såret. Det såg jättefint ut så nu gäller det bara att sakta men säkert börja träna för att återfå rörligheten mer. Ska tillbaka efter tre månader för koll.

Maggies valpar blev tre veckor i söndags. De har blivit avmaskade och börjat smaka på lite färskfoder. Är väldigt ivriga och smackar och kladdar så det står härliga till smiley

En av Maggies kladdiga pojkar

Julis pojkar blir sex veckor idag! Där är det full fart! Fast de inte är särskilt stora går det i 100 knyck smiley
De är inte lika intresserade av mat som Maggies valpar men äter och det är jag glad över. Juli har stängt igen sin matbar så det vill till att killarna slafsar i sig lite för egen maskin. De väger 780 och 700 gr medan Maggies valpar redan väger mellan 800-880 gr. Kan nog utgå från att Julis pojkar båda blir toy.