26 juni. Nu går det framåt på flera fronter. Thord tränar på och hans knä blir hela tiden bättre och bättre. I går kväll var vi till skogen, jag fick märka på några träd med ett yxhugg för de ska tas ner av skogsmaskinen som avverkar. Thord var med och instruerade smiley Det trodde nog ingen av oss för två veckor sedan. Nästa tisdag är det dags för återbesök med stygnborttagning och det blir säkert skönt.

Julis pojkar blir 5 veckor idag!!! De var ute i valphagen första gången igår….härligt. Kan väl inte påstå att de sprang omkring så värst mycket, det var mer ett litet tultande. Gräset var lite väl långt men det har Erik varit här och och fixat. De hittade på den lilla tygburen och kröp in där efter en stund och somnade. Underbart för valparna. Juli diar inte så mycket längre så jag försöker att motivera killarna till att äta “riktig” mat istället. Går ganska bra men inte är det stora portioner de får i sig….jag som är mellanpudelmänniska i botten blir lite lätt frustrerad….. mellanvalpar äter alltid med god aptit.

Juli och hennes pojkar på “grönbete”

Maggies dvärgpojkar blev två veckor den 24 juni, alla har öppnat ögonen och börjar likna pudlar