18 juni. Förra måndagen fick Thord en ny knäled inopererad. Allt gick bra och jag fick hämta hem honom från Lövenströmska sjukhuset redan dagen efter. Han har självklart ont och tycker att det är frustrerande att inte kunna göra så mycket. Vill att tiden ska gå i raketfart men det kan jag tyvärr inte fixa. Bara att träna på och se fram emot att slippa ha ont.

Både Maggies och Julis valpar växer och frodas. Ökar bra i vikt och tikarna samsas utmärkt tillsammans i sovrummet. Thord sover på undervåningen så vi har båda sängarna för oss själva. Julis pojkar har blivit introducerade till Vom & Hundemat för valpar men avstod vänligt men bestämt….jag fortsätter att bjuda så ska det väl smaka någon dag. Mellanvalparna är mycket enklare, smakar “riktig” mat vid 3 veckors ålder, i det fallet har storleken verkligen betydelse smiley