2 dec. Idag har Noras två sista valpar flyttat. Den ena tiken flyttade redan på sin 8 veckors dag. Hon flög till Danmark med sin nya matte som ville ha henne så tidigt för att kunna prägla henne så mycket som möjligt. Lilla Merle ska bli agilitystjärna är det tänkt smiley Hon har funnit sig väl tillrätta med sin nya familj och sin “storebror” Terkel som är en brun toypudel.
Lilla Merle på promenad smiley

Pop-Up´s For Your Eyes Only 9 v.

Pop-Up´s Thunderball “Loke” 9 v.

Nu känns det väldigt tomt. Det här har varit en fantastisk kull!! Otroligt lätta och trevliga valpar. Inga som helst problem på något sätt. Skulle alla valpar vara så här så skulle jag kunna ha valpar jämnt smiley
Kan bara önska de nya ägarna lycka till med sina små underverk och hoppas att dom ska sprida lika mycket glädje som dom har gjort här.

Nu ska vi koncentrera oss på att fira advent och förbereda Doris och Märta inför årets sista utställning, den prestigefulla “Stockholms Hundmässa” tidigare kallad “Stora Stockholm” som går av stapeln den 16 dec. Det var ganska många hundar anmälda, 50 mellanpudlar och 33 dvärgar. Det ska bli jätteroligt och väldigt spännande att se vad domarna gillar våra hundar.