28 sept. I tisdags den 26 sept, på dygn 63 valpade Nora. Allt gick superbra!! Hon är en riktigt sund och duktig mamma. Tre svarta valpar hade hon i magen. En hane och två tikar. Valparna vägde 200-190-195 gr, en jämn och fin kull.
Hon ligger lugnt och tryggt i sin valplåda nedanför min säng.

Precis innan Nora satte igång att valpa fick vi fint besök av Igor och hans husse. Igor är son till Irma & Ingo och han ska vara här i 10 dagar när husse och matte är utomlands på semester. Han var lika glad och pigg som han var när han åkte. Tyckte inte alls att det var konstigt att vara tillbaka efter ca 3 mån.
Det första jag fick göra var att klippa fram en nos smiley Eftersom han är kvar här när Pudelklubben har sin höstutställning i Gnesta på söndag den 1 okt. har jag anmält honom i valpklass. DET ska bli spännande smiley